Gėrimų meniu

Gėrimų Meniu

Gėrimų meniu

 

Mūsų Restorane sudarytas meniu gausus kruopščiai atrinktų puikių šampanų, vynų, bei gėrimų. Vyno kortoje rasite kvapnių, prieskoniškų, manieringų, vynų: pradedant lengvais, vaisiškais, gaiviais ir pabaigiant kompleksiškais, sodriais turtingais, intensyviais vynais. Dominuoja ekologiškų, biodinaminio ūkininkavimo šalininkų, atrinkti ir aukštais reitingais, visame pasaulyje įvertinti vynai.

Desertus tinkamai papildys saldieji “Late Bottled Vintage Ruby” stiliaus portai, “Sauternes” kekerinio, kilniojo puvinio „Botrytis Cinerea“ paveiktų uogų vynai, ar netikėtas “Borgogno Chinato” gėrimas, pagamintas iš “Cinchona” medžio žievės, ir kilnaus Barolo vyno iš Nebbiolo. Dėmesio verti, nuostabūs, šampano metodu pagaminti putojantys iš Prancūzijos “Cremant” Ispanijos “Cava”, o t.p. Italijos “Franciacorta” ar “Prosecco”.

Atstovaujame puikiai visame pasaulyje įvertintų šampano namų egzempliorius. Savo restorane siūlome įvairaus stiliaus šampanų tokių kaip: “Blanc de Blanc”, “Blanc de Noir”, “Rose”, “Vintage”, Prestige Cuvee” šampanus iš „Montagne de Reims”, “Valle de la Marne”, “Côte des Blancs“, “Côte des Sezanne“ regionų, subregionų, bei kaimelių besididžiuojančių „1er Cru“, “Grand Cru” vynuogynais. Sampans visada ypač tinkamas pasirinkimas Jūsų šventei!

Distiliuotų gėrimų spektras ne mažiau išsamus ir turtingas puikiais gėrimais. Viskio mėgėjus džiugins vieno salyklo Moltų pasirinkimo gausa. Dominuoja geografinės kilmės, skirtingų ir retų brandinimui parinktų statinių ir stiliaus įvairovė, statinės tvirtumo po natūralios redukcijos ir be abejo, nepamirštant dūminių viskių, skirtinga fenolių intencija…

Romo pasiūla taip pat gausi įdomių pasirinkimų: “Guatemala”, “Panama”, “Barbados”, Puerto Rico”, “Guyana” įskaitant “Peru” Multi Vintage romu, pagamintu pasitelkiant 2003, 2006, 2010 metų derliais. O kur dar ypač reti konjakai, armanjakai, džinai, tekila, grapa, kalvadosas, likeriai, Amara, Mirto…

Kokteiliai Restorane – ypač po “padidinimo stiklu”. Tai ne tik miksologijos menas, kūryba, improvizacijos, ilgametė patirtis, bet ir kruopštūs namų darbai, tokie kaip: įvairių vaisių brandinimas, džiovinimas, vakuumavimas, prieskoninių žolelių parinkimas ir t.t. Visą tai profesionalaus (mixology cocktail masterclass) ir tarptautiniuose baruose didžiulę patirtį gavusio barmeno rankose…

Restorane jausitės šiltai ir jaukiai. Galėsite pasinerti į juslių pažinimo platybes. Kompetentingas personalas suteiks profesionalias aptarnavimo paslaugas, o Restorano Somelje Tomas visada pašnekins, mielai patars, parekomenduos, padės išsirinkti tinkamiausią vyną ar gėrimą, padės suderinti su maistu, esant poreikiui dekantuos vyną ir visą kitą.